Често задавани въпроси

Защо да изберем висок клас 3D оборудване?
Успешната интеграция на такъв тип техника, както и оптималното изпълнение на нейните приложения във Вашата дейност, до голяма степен зависи от нивото на автоматизация и възможности на самата машина, качеството на нейните компоненти и софтуер за управление, както и от бърза и адекватна техническа поддръжка.
Професионалното производствено оборудване се предлага само от оторизирани дистрибутори. За да може един дистрибутор да предлага индустриални 3D принтери и 3D скенери, неговите служители минават обучения при производителя за техническо обслужване и поддръжка на съответните машини. Производтвеното оборудване се отличава по своето качество, визия, възможности и заслужена репутация. Разбира се цената на индустриален клас оборудване е по-висока от тази на стандартните непрофесионални продукти, но тя се изплаща във времето, тъй като тази техника може да работи дълги години, както и да и има налични софтуерни ъпдейти и техническо обслужване на местно ниво.

Как да изберем правилния за нас 3D принтер или 3D скенер?
Най-важните въпроси, на които трябва да отговорим са:
• Каква е Вашата дейност и с какви проблеми се сблъсквате?
• За какво ще използвате машината, нейните приложения?
• Колко големи детайли смятате да произвеждате, какви са механичните изисквания към тях?
• Какъв бюджет можете да отделите?
Ние сме на Ваше разположение да Ви препоръчаме най-добрата машина спрямо нуждите Ви, най-правилната за Вас технология на 3D принтиране, както и най-подходящите материали за работа спрямо приложенията й.

По какво се различават технологиите на 3D принтиране и 3D принтерите?
Технологиите на 3D принтиране са много видове. В портфолиото на 8-Cell ще намерите баланс от технологии спрямо техните приложения и ниво на разпространение във всички отрасли в световен мащаб, така че да можем да предоставяме на своите клиенти всички възможни решения.
Най-общо казано, технологиите на принтиране, както и самите 3D принтери, се различават по начина си на работа; вида на консумативите, които използват; приложението на продуктите, които се произвеждат; както и скоростта и прецизността, с които работят.
Някои технологии са по-прецизни, други са по-бързи. Някои технологии са подходящи за производство на крайни продукти и резервни части, други са по-приложими в бързото прототипиране. Има такива, които се използват за серийно производство, както и други, които работят с биосъвместими материали и намират приложения в медицината.
Тук се намесваме ние да Ви съдействаме и напътстваме към най-правилното решение за Вашата дейност. Ще доставим продукт, който е от най-висок клас, който ще може да изпълни бързо и безпроблемно всяко едно Ваше задание с пълна повтаряемост и ще обезпечим работата Ви с техническа поддръжка и следгаранционно обслужване от сертифицирани техници.

Мога ли да купя онлайн?
Продуктите, които предлагаме, са професионални производствени машини. За да изберете най-правилното за Вас оборудване, Ви съветваме да се консултирате с нашите специалисти и да се възползвате от възможността да анализират потока на Вашата работа, за да открият потенциалните процеси за оптимизация и автоматизация.
Нашите специалисти ще Ви консултират или по телефона, или на място. Необходимо е единствено да заявите своя интерес на телефон +359 896 950 930 или по имейл info@8cell.bg

.

Търсите информация за конкретен 3D принтер или услуга и не откривате това, което Ви интересува?

Консултирайте се лично с наш специалист като се обадите на телефон 0896 950 930 или ни изпратете запитване, за да Ви върнем незабавно обаждане.