Bambu Lab

Bambu Lab e основана от любители на 3D принтирането, които са инженерни специалисти в областите роботика, изкуствен интелект и облачни науки. С опит в изграждането на високотехнологични продукти, компанията се посвещава в разработването на достъпни десктоп 3D принтери. Към момента Bambu Lab има централни офиси в Женшен и Шангжай в Китай и в Тексас, САЩ.

Bambu Lab X1 series

3D принтерът Bambu Lab X1 Carbon е най-добрият инструмент за амбициозни творци, художници и инженери. Със своята авангардна технология и елегантен дизайн, този принтер осигурява несравнима прецизност, скорост и гъвкавост. Оборудван с висококачествена рамка от въглеродни влакна, 3D принтерът Bambu Lab X1 Carbon може без усилие да се справи с всички ваши нужди. Независимо дали произвеждате сложни модели, форми или прототипи, този принтер предоставя зашеметяващи резултати всеки път.

Bambu Lab P1 series

Универсален 3D принтер, както за начинаещи, така и за по-опитните в 3D принтирането, с изцяло затворена работна камера за работа с технически материали, със забележителна бързина и качество на 3D принта. 

Bambu Lab A1 Mini

Отличен вариант за старт в 3D принтирането – с голям работен обем, автоматично калибриране и възможност за 3D печат с няколко цвята.

Bambu Lab X1 E за бизнеса

3D принтерът за професионалисти и инженерни приложения. С подобрено слепване на слоевете, висока температура на дюзата, активно подгряване в контролирана работна камера, Bambu Lab отговаря на нуждите на специалистите, когато търсят бързо техническо – издържано решение.

Материали за 3D печат

Материали с отлично качество и разнообразие от свойства – от PLA до инженерни материали за изпитани механични свойства.

Софтуер Bambu Studio

Bambu Studio е модерен софтуер за слайсване с отворен код и изобилие от функционалности. Отличава се с потребителска интуитивност и лекота на работа.

Възползвайте се от безплатна консултация, демонстрация и тест и разберете дали 3D принтирането е подходяща технология за Вашия бизнес

Новини от света на 3D възможностите

8-CELL участва в изготвяне на 3D академия за професионално образование

8-CELL участва в изготвяне на 3D…

8-CELL взима участие в създаване на 3D академия по програма Erasmus+ Започна нов международен проект 3DAcademy, финансиран по програма Erasmus+.…

Formlabs Fuse отбелязва най-бързото си време за принтиране, а SLA принтерите вече принтират още по-големи детайли

Formlabs Fuse отбелязва най-бързото си време…

Fuse отбелязва най-бързото си време за принтиране, а SLA технологията достига нови висини Най-новата актуализация на софтуера на Formlabs, PreForm…

Шуберт: Дигитален склад за производство при поискване

Шуберт: Дигитален склад за производство при…

Герард Шуберт ООД е световен лидер в опаковъчната индустрия и производството на опаковъчни машини тип TLM. За своите дигитални, роботизирани…

.

Търсите информация за конкретен 3D принтер или услуга и не откривате това, което Ви интересува?

Консултирайте се лично с наш специалист като се обадите на телефон 0896 950 930 или ни изпратете запитване, за да Ви върнем незабавно обаждане.