За нас

Кои сме ние ?

Кои сме ние

8-CELL се състои от екип доказани професионалисти, който през последното десетилетие участва активно в изграждането и развитието на адитивното производство в България и на Балканския полуостров.

8-CELL е официален вносител и дистрибутор на водещи в световен мащаб производители на професионални 3D принтери, 3D скенери и софтуер. Освен самите продукти, доставяме знания, опит и съдействие във всяка стъпка от процеса по възприемане и интегриране на иновативните технологии във Вашия бизнес.

Чрез професионалните си решения и дългогодишен опит, ние подобряваме работните Ви процеси, оптимизираме разходите Ви и пестим от времето Ви.

Нашата визия и мисия

Като бизнес целим да станем основният доставчик на 3D решения в  България.

Мисията ни е да оптимизираме всеки процес от Вашата дейност като внедряваме първокласно 3D оборудване, осигуряваме сертифицирана техническа поддръжка и сервиз и обучаваме Вашите екипи за правилна експлоатация на инсталираните от нас машини.

Визия и мисия

Защо да ни се доверите ?

Защо да ни се доверите

В 8-CELL работим с доказани в световен мащаб и щателно тествани висококачествени 3D принтери и 3D скенери, произведени в Европа и Съединени Американски Щати от водещите компании на пазара. Сертифицирани сме за извършване на техническа поддръжка и съпорт, гаранционен и извънгаранционен сервиз, поддържаме машини и материали на склад, и разпространяваме всичко на препоръчаните официални цени на производителите. Предлагаме Ви цялостно решение за работеща оптимизация – от първоначалната консултация до поетапна интеграция на технологията във Вашите работни процеси, под надзор от нашите специалисти.

Как работим

КОНСУЛТАЦИЯ

Извършваме безплатна консултация с Вас, за да разберем как иновативните технологии биха могли да допринесат за развитието на бизнеса Ви.

АНАЛИЗ

Анализираме работния Ви процес и доказваме преимуществата на конкретни машини и технологии, които смятаме, че пасват точно на Вас.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО РЕШЕНИЕ

На база на този анализ предлагаме конкретно индивидуално решение за Вас и Вашата дейност.

ИНСТАЛАЦИЯ И ОБУЧЕНИЕ

Наши обучени и сертифицирани специалисти извършват инсталация на оборудването на място при Вас, провеждат обучение за употреба, начин на работа и оптимална поддръжка.

ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА

Технически поддържаме Вашето оборудване за максимални резултати и съдействаме при възникнали въпроси за употребата му.

Свържи се с нас

Ако имате още въпроси, насреща сме - по имейл, телефон, среща на живо или онлайн.

„В 8-CELL предлагаме цялостни решения за Вашия бизнес и дейност. Събрахме екип от тесни специалисти, които през последните 10 години интегрират успешно 3D оборудване на българския пазар и са съдействали на над 3000 доволни клиента да подобрят цялостните си процеси и ефективност, било то в индустриално производство, дизайн и архитектура, зъботехника и медицина, училища и университети. Основахме 8-CELL, за да затвърдим позициите си на пазара като водещ доставчик на качествено 3D обордуване и единствен оторизиран сервиз за обслужване и поддръжка на 3D принтери и 3D скенери.“

Тодор Ангелов, управител

Наши клиенти са водещи фирми в машиностроенето, електрониката, хранително-вкусовата промишленост; малки и средни предприятия, които съкращават веригата си на доставки; предприемачи, които разработват персонализирани продукти и дизайнерски решения, както и училища и университети, чиито изследователски центрове избират най-модерните 3D технологии за своите проучвания.

Компании, които вече ни се довериха:

Научете какви оптимизации предлагаме и за Вашия бизнес

.

Търсите информация за конкретен 3D принтер или услуга и не откривате това, което Ви интересува?

Консултирайте се лично с наш специалист като се обадите на телефон 0896 950 930 или ни изпратете запитване, за да Ви върнем незабавно обаждане.