Formlabs

Създадена през 2011 година в Съединени Американски Щати, Formlabs е първата компания в света, която предлага на пазара висок клас SLA/LFS 3D принтери на достъпна за всеки цена.

Представяме ви FORM 4

Form 4_3D printer_black background

Следващо поколение индустриално 3D принтиране

С достъпните професионални 3D принтери на Formlabs получавате качеството на индустриалния дизайн за изработка на прототипи и производствени поръчки.

SLA 3D принтиране с течни полимери

Отличен избор за приложения, които изискват прецизност, незначителни отклонения от форма и размери и гладки повърхности като бързо прототипиране, производство на инструментална екипировка, приспособления, крайни части и визуални модели.

3d printers

SLA пост-обработка

Автматизирайте пост-обработката с предложенията на Formlabs. С по-малко усилия и за по-кратко време ще можете да изработвате висококачествени детайли и да поддържате работното си място спретнато и чисто.

SLS лазерно 3D принтиране

Компактно решение за индустриално качество с минимален отпадък. Насладете се на високоскоростна работа и красиви детайли. От настройката на принтерите до вторичната употреба на пудрата, всеки хардуерен и софтуерен елемент е създаден за максимално ефективен резултат.

industrial sls 3D printer and post processing add on

SLS пост-обработка

Fuse Sift и Fuse Blast са допълнение към 3D принтера за прахово синтероване. Fuse Sift е ефективна система за управление и рециклиране на прахообразния материал, докато Fuse Blast е изцяло автоматизирано решение за почистване и обдухване на принтираните детайли от остатъчната пудра.

Материали

Материалите за 3D принтиране от марка Formlabs са течни фотополимери за SLA 3D принтиране и прахообразни за SLS 3D принтиране. Предлага се богат асортимент от материали – от стандартни до инженерни и биосъвместими материали. Без ограничения в портфолиото на Formlabs можете да произведете всеки прототип, функционална част или краен детайл.

Софтуер PreForm за непрекъсната работа

С Pre-form не просто подготвяте файловете си за 3D печат. Със софтуера на Formlabs оптимизирате целия процес по 3D принтиране и управлявате един 3D принтер или цяла дигитална фабрика.

Възползвайте се от безплатна консултация, демонстрация и тест и разберете дали 3D принтирането е подходяща технология за Вашия бизнес

Новини от света на 3D възможностите

8-CELL участва в изготвяне на 3D академия за професионално образование

8-CELL участва в изготвяне на 3D…

8-CELL взима участие в създаване на 3D академия по програма Erasmus+ Започна нов международен проект 3DAcademy, финансиран по програма Erasmus+.…

Formlabs Fuse отбелязва най-бързото си време за принтиране, а SLA принтерите вече принтират още по-големи детайли

Formlabs Fuse отбелязва най-бързото си време…

Fuse отбелязва най-бързото си време за принтиране, а SLA технологията достига нови висини Най-новата актуализация на софтуера на Formlabs, PreForm…

Шуберт: Дигитален склад за производство при поискване

Шуберт: Дигитален склад за производство при…

Герард Шуберт ООД е световен лидер в опаковъчната индустрия и производството на опаковъчни машини тип TLM. За своите дигитални, роботизирани…

.

Търсите информация за конкретен 3D принтер или услуга и не откривате това, което Ви интересува?

Консултирайте се лично с наш специалист като се обадите на телефон 0896 950 930 или ни изпратете запитване, за да Ви върнем незабавно обаждане.