UltiMaker

Ултимейкър е холандски производител на индустриален клас десктоп 3D принтери и оригиналният създател на слайсинг софтуера Cura. Компанията, основана преди 12 години, се превръща в един от най-търсените избори в световен мащаб. През 2022 година Ultimaker и американският гигант Makerbot се сливат и вече новата UltiMaker заявява категоричната си позиция на пазара. Днес Ултимейкър държи повече от 30% от пазарния дял с FDM 3D принтери и е надежден и предпочитан избор както за хоби приложения, така и в тежката индустрия, производство и образователната сфера.

Представяме ви FACTOR 4

Професионална работа с UltiMaker S Series 3D принтери

Проектирани за професионална употреба, 3D принтерите от серия S са предназначени за най-различни приложения. С тях изгодно прототипирате и произвеждате инструментална екипировка в различни размери и от над 280 различни вида материала. Работят с безплатния софтуер Cura и филаменти с диаметър 2.85мм.

Специално за инженерни приложения UltiMaker Method Series

3D принтерите от Method серията са специализирани за изработката на инструменти и крайни детайли. Със своите термо камери и метални рамки, тези принтерите са технически подготвени за работа с инженерни материали. Работят с филаменти с диаметър 1.75мм.

3D принтер за нуждите на образованието

Sketch серията на UltiMaker предлага надежден, но икономичен достъп на всеки в сферата на образованието до висококачествено 3D принтиране.

Материали за 3D печат

Най-богатото портфолио от филаменти на пазара. UltiMaker разработва материали както за серия S, така и за серия Method. Разполага с библиотека от над 280 различни материала, които покриват всичко от стандартните пластмаси като PLA, ABS, PC до промишлени полимери като CPE, PP, PETG, PET CF.

Софтуер UltiMaker Cura

Cura e най-разпространеният софтуер за 3D принтиране. С отворен код, лесен за ползване, с този софтуер подготвяте своя файл за печат само с няколко клика. Изберете от над 400+ настройки за оптимални резултати за слайсване и принтиране.

Възползвайте се от безплатна консултация, демонстрация и тест и разберете дали 3D принтирането е подходяща технология за Вашия бизнес

Новини от света на 3D възможностите

8-CELL участва в изготвяне на 3D академия за професионално образование

8-CELL участва в изготвяне на 3D…

8-CELL взима участие в създаване на 3D академия по програма Erasmus+ Започна нов международен проект 3DAcademy, финансиран по програма Erasmus+.…

Formlabs Fuse отбелязва най-бързото си време за принтиране, а SLA принтерите вече принтират още по-големи детайли

Formlabs Fuse отбелязва най-бързото си време…

Fuse отбелязва най-бързото си време за принтиране, а SLA технологията достига нови висини Най-новата актуализация на софтуера на Formlabs, PreForm…

Шуберт: Дигитален склад за производство при поискване

Шуберт: Дигитален склад за производство при…

Герард Шуберт ООД е световен лидер в опаковъчната индустрия и производството на опаковъчни машини тип TLM. За своите дигитални, роботизирани…

.

Търсите информация за конкретен 3D принтер или услуга и не откривате това, което Ви интересува?

Консултирайте се лично с наш специалист като се обадите на телефон 0896 950 930 или ни изпратете запитване, за да Ви върнем незабавно обаждане.