3D сканиране

Какво е 3D сканиране?

3D сканирането е технология за дигитализиране на физически данни. Използва се за обратно инженерство, окачествяване и контрол, опазване на архиктектура и изкуство, научно-изследователска дейност, както и за намиране на индивидуални медицински решения по анатомията на пациента.

Къде може да приложите 3D сканирането?

Обратно
инженерство

Автомобилостроене
.

Бижутерство
.

Опазване на
културно наследство

Криминалистика
.

Медицина
.

Разполагаме с богато портфолио от сканирани проекти. Партнираме си, както с едни от водещите скулптори в България, така и с водещи компании за най-различни производства. Дали ще бъдат договори за последователно сканиране в рамките на 2 години на редица продукти, които трябва да бъдат качени на уебсайт или ще са резервни части, излезли от употреба; дали ще са платки, които трябва да бъдат обърнати в CAD формат или части от превозни средства, които трябва да бъдат променени/тунинговани; човешки тела или глави; зъбни колела; музейни експонати; интериор на кола – това са само част от разнообразните проекти и индустрии, в които работим.

Защо да сканирате?

100% мобилност

100% безконтактна работа

точност от 0.01мм (до 9см обекти) и 0.05мм до 1м

бързина на изпълнение

Какво предлагаме?

Работим със скенерите на Artec3D . Технологията на производителя включва както ръчни скенери, работещи със структурна светлина (включително и автономния Artec Leo), така и лазерния LiDaR скенер – Ray 2. Спрямо Вашата необходимост и бюджет, предлагаме скенерите за продажба или извършваме услуги с тях. Извършваме демонстрации – онлайн и на място. Сканирането е гъвкаво и мобилно – може да бъде в офиса ни или на избрана от Вас локация.

0
Реализирани проекта
0 +
Сканирани детайла
0 +
Казуса за ре-инженеринг

Свържете се с нас и научете повече

.

Търсите информация за конкретен 3D принтер или услуга и не откривате това, което Ви интересува?

Консултирайте се лично с наш специалист като се обадите на телефон 0896 950 930 или ни изпратете запитване, за да Ви върнем незабавно обаждане.