BigRep

BigRep е немска компания, основана през 2014 г. Пионери в широкоформатното 3D принтиране, те създават първия мащабен 3D принтер с работен обем 1м3. С BigRep всичко е възможно – от мебели до превозни средства и роботи в човешки ръст. Мислете за градовете на бъдещето, но 3D принтирани днес с BigRep.

BigRep ONE

С над 350 инсталирани машини по света, BigRep ONE се е доказал като мощен инструмент в ръцете на дизайнери и производители. С един кубичен метър работен обем (1000 мм х 1000 мм х 1000мм) можете да реализирате смелите си проекти в реален мащаб. С добавен fiber-ready power extruder PEX, имате свобода да сменяте дюзи с размер 0.6, 1.00 или 2.00мм за максимален детайл или бързо 3D принтиране.

BigRep Studio G2

Специално разработен за промишлена употреба и работа с инженерни материали. С 10 пъти по-голям работен обем от един стандартен десктоп 3D принтер (1000мм х 500мм х 500мм), с термо-контролирана камера и двоен екструдер с две дюзи от 0.6мм или 1.0мм, BigRep STUDIO е напълно оборудван да принтира сложни геометрични детайли, прототипи и резервни части. За разлика от BigRep One, този 3D принтер няма нужда от производствено хале. Затвореният му корпус го прави безвреден и безопасен за малки пространства, благодарение на което BigRep Studio се радва на почетното място близо до бюрото Ви.

BigRep Pro

С 1 кубичен метър работен обем, BigRep PRO е индустриален клас 3D принтер с изцяло затворена работна камера. Използва се за директно производство на крайни части, големи детайли и фунционални прототипи в реален размер. Проектиран за висока производителност през всеки производствен етап, принтерът предлага ефективно решение за бързо и рентабилно производство.

Индустриални материали за широкоформатен 3D печат

Филаментите на BigRep са с гарантиран диаметър на нишката, което от своя страна води до безопасност на дюзата от запушване, както и с гарантиран химичен състав. Машините на BigRep съхраняват филаментите по време на работа в специални затворени нагреваеми камери, които елиминират влажността и поддържат най-добрите свойства на материалите. По този начин се подсигуряват оптималните характеристики и равномерна екструзия по време на работа.

Софтуер за управление и контрол

BigRep Connect е платформата, която свързва вашите BigRep принтери чрез отдалечен контрол за максимална производителност и генерира анализ на данни. Без 3D умения с BigRep Flow можете бързо да проектирате инструменти и приспособления, а с BigRep Blade подготвяте 3D файловете си за печат с точност и специфика, отличителна за принтерите на BigRep.

Възползвайте се от безплатна консултация, демонстрация и тест и разберете дали 3D принтирането е подходяща технология за Вашия бизнес

Новини от света на 3D възможностите

8-CELL участва в изготвяне на 3D академия за професионално образование

8-CELL участва в изготвяне на 3D…

8-CELL взима участие в създаване на 3D академия по програма Erasmus+ Започна нов международен проект 3DAcademy, финансиран по програма Erasmus+.…

Formlabs Fuse отбелязва най-бързото си време за принтиране, а SLA принтерите вече принтират още по-големи детайли

Formlabs Fuse отбелязва най-бързото си време…

Fuse отбелязва най-бързото си време за принтиране, а SLA технологията достига нови висини Най-новата актуализация на софтуера на Formlabs, PreForm…

Шуберт: Дигитален склад за производство при поискване

Шуберт: Дигитален склад за производство при…

Герард Шуберт ООД е световен лидер в опаковъчната индустрия и производството на опаковъчни машини тип TLM. За своите дигитални, роботизирани…

.

Търсите информация за конкретен 3D принтер или услуга и не откривате това, което Ви интересува?

Консултирайте се лично с наш специалист като се обадите на телефон 0896 950 930 или ни изпратете запитване, за да Ви върнем незабавно обаждане.