Услуги

3D принтирането предоставя конкурентно предимство на тези бизнеси, чиито изделия са с ниска серийност, сложен дизайн и кратки производствени срокове. Всички индустрии обаче могат да се възползват от предимствата на 3D технологиите за съкращаване процеса по разработка на нови продукти, за тестване и валидация, за изчистване на дизайн и форма, за подобряване на съществуващ дизайн, за обратно инженерство, за определяне на механични свойства и др.
Подсилете своята инженерна сила и оптимизирайте процесите си с нашите услуги за бързо производство.

Изберете услуга

3D принтиране

3D сканиране

3D моделиране

Как работим?

Предлагаме внимателно подбрани марки 3D принтери и 3D скенери, които ползваме и в нашия шоурум за услуги. Заповядайте в шоурума ни, за да видите как работи всяка една от машините и да Ви произведем частите, от които се нуждаете. Използваме многообразие от производствени методи – от 3D принтиране на смоли и термопласти, до метали. Ще Ви помогнем да подготвите модела си за 3D печат, да го сканираме или реинженираме с професионален CAD софтуер.
Работим само с материали с очаквано качество и повтаряемост на резултатите от доказани производители като Ultimaker, Formlabs, Raise3D. Ако разполагате с готов CAD файл, скица или модел, изпратете ни ги през формата за контакти. Ние ще ви се обадим да обсъдим детайлите и уточним с коя технология и материал да изпълним проекта. При одобрение, ще ви изпратим цена и време за изработка. До няколко дни – получавате готова мостра.

Ако не знаете от къде да започнете нашите специалисти ще Ви посъветват кой материал е най-подходящ за Вашия бизнес казус и коя технология да използвате.

Обърнете се към нашите специалисти за консултация

.

Търсите информация за конкретен 3D принтер или услуга и не откривате това, което Ви интересува?

Консултирайте се лично с наш специалист като се обадите на телефон 0896 950 930 или ни изпратете запитване, за да Ви върнем незабавно обаждане.